Stallet

Vårt stall inryms i en gammal timrad ladugård och har 12 boxar av varierande storlek. Ett litet stall med två fölboxar har vi i en intilliggande byggnad samt en lösdrift med plats för ca 4 hästar.
Vi har en sandridbana 20 x 40 med belysning precis utanför stalldörren.
Det finns gott om bra ridvägar och bort till grustaget kan man rida och klättra. Runt vår egen skog har vi en delvis flisad runda på 2 km.

Hagarna är kuperade och rejält tilltagna. Hästarna går mellan 2 och 5 per hage beroende av hull och kön samt hur de kommer överens. En sjukhage finns också till förfogande om det skulle behövas.

I vårt stall är vi i alla åldrar och storlekar både vad gäller människor och hästar. Det viktigaste är att det är trivsamt att komma till stallet och vi har roligt tillsammans.

Inackordering

Hos oss kan du hyra in din häst. Vi har plats i boxar i stallet men även i lösdrift, där vi oftast har valacker. Hör av dig till Katarina på för mer info.

Ridhall

Hösten 2010 satte vi upp en ridhall av märket Cover-All® med storleken 22 x 72 meter. Med det ljusgenomsläppliga taket är det ett fantastiskt ljus i hallen. Och med vindnät upptill i båda gavlarna får vi en luftig hall som även går utmärkt att använda på sommaren. Ridbanan är 20 x 60 meter och underlaget Paddex®. I ena änden finns ett stall med plats för sex hästar där vi har ridverksamheten med lusitanohästarna och som fungerar som kursstall. Ovanpå stallet har vi en läktare och ett samlingsrum med plats för upp till ca 50 personer, ett par övernattningsrum, kök/cafeteria och toaletter.

Intresserad av att nyttja ridhallen? - Läs mer under fliken Ridhall.

Läs mer om Cover-All® på www.cover-all.se och om underlaget Paddex®

Rotbrunna Ryttarförening

Rotbrunna ryttarförening har anknytning till stallet.
se hemsida för mer info https://www.rotbrunnarf.com


Stall interiör


Stallplan sett från hagarna


Ridhallen från http://www.cover-all.se