Ridresor

Följ med oss till Lusitanons hemland - Portugal

Vi åker till Portugal några gånger per år för att besöka våra samarbetspartners och även skapa nya kontakter. I samband med detta ordnar vi ridresor. Vi åker till vackra Morgado Lusitanos strax utanför Lissabon där man bor bekvämt, äter god mat och kan ta ridlektioner inom klassisk ridning och rida working equitation. De undervisar ryttare på alla nivåer och man rider 2 eller 3 ryttare per lektion. Ett besök på en vingård med vinprovning hinner vi med och att hälsa på en flock lusitanohästar i en hage är en oförglömlig upplevelse. Ett sadelmakeri brukar vi också besöka. Vi kan även erbjuda resor till hästfestivelen i Golegã som går av stapeln i början av november.

Filmer från tidigare resor:

Ridresa morgado, januari 2012

Resa hästfestival Golegã, november 2012


Köpa häst i Portugal

Om du är intresserad av att köpa en lusitanohäst i Portugal har vi har några uppfödare/tränare vi kan åka och titta på saluhästar hos i samband med dessa resor.

Olika åldrar, utbildningsståndpunkter och prisklasser på hästarna finns.Vi åker oftast i november och januari. Är ni en grupp som vill åka tillsammans hjälper vi er att planera resan.
Inbjudningar läggs ut under Kurser/clinics. Meddela intresse till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.